Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Cibulková nestihne pohřeb milovaného dědečka. Chtěl by, aby radši hrála!

Autor: pv

Smutná zpráva zastihla tenistku Dominiku Cibulkovou. Ve středu jí zemřel milovaný dědeček Lubomír Kaclík (†79). Drobná Slovenka přesto nastoupí na první grand slam sezóny – pohádkově dotovaný Australian Open, kde je v banku pro vítěze 67 milionů korun. Rozloučení s dědou už nestihne.

Byl jí velkou oporou. Bývalý ligový fotbalista Lubomír Kaclík fandil své vnučce a prožíval každý její velký úspěch. Obrovskou radost mu udělala Dominika Cibulková loni, když překvapivě vyhrála Turnaj mistryň.

Dominika Cibulková si libuje v krásných šatech.
Dominika Cibulková si libuje v krásných šatech.

Nyní chce na úspěšnou sezonu navázat a i přes velký smutek ze ztráty blízké osoby, hodlá zazářit na Australian Open. „I on by byl raději, kdyby zůstala v Austrálii a dařilo se jí. Je to to nejlepší, co pro něj může udělat,“ tvrdí matka Cibulkové slovenským médiím. Nevýhodou je obrovská vzdálenost. Cibulková je nyní na druhé straně světa.

„Stalo se to asi v nejhorší možný čas, cesta z Austrálie trvá 24 hodin,“ povzdechla si paní Cibulková. Smutná Dominika tak poslala dědovi vzkaz přes Facebook. „Navždy budeš v našich vzpomínkách.“