Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Průhledné tričko, odhalené bříško. Tenisová kráska překvapila sexy outfitem

Autor: ija

Kanadská hvězdička Eugenie Bouchardová (22), kterou mnozí považují za nejvíc sexy tenistku této planety, zaujala i u protinožců. A to dřív outfitem než výkony. Na Australian Open nastupuje v odvážném úboru. Tričko je mnohem průhlednější, než bývá obvyklé, a navíc tak krátké, že i v klidu s přehledem odhaluje vypracované bříško. A co teprve při prudším pohybu, kterých je v zápalu bojů na kurtu nepočítaně! Jisté je jedno: dokud bude Genie Bouchardová v soutěži, bude nač se dívat. 

Dvaadvacetiletá Bouchardová platí za krásnou, ale poněkud nafoukanou tenistku. Sama přiznává, že na okruhu nemá žádné kamarádky a že se radši soustředí na tenis, než aby se vybavovala s ostatními. Ty ji proto v lásce zrovna nemají.

Druhým důvodem bude její exkluzivní vzhled. Každá druhá vedle ní vypadá jako popelka. Navíc se velmi často objevuje na titulních stranách prestižních časopisů. „Myslím, že fotím míň než jiné tenistky. Ale jen mě kvůli tomu kritizují,“ stěžuje si kanadská kráska. Jenže kdo by se tomu divil, když tak ráda provokuje? 

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová se v Austrálii představila v odvážném úboru.
Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová se v Austrálii představila v odvážném úboru.