Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kočičky z Australian Open: Prohání se ve ferrari, honí aligátory a svádí chlapy!

Autor: ps

Začátek tenisové sezony se jako obvykle rozjel pěkně zostra. Probíhající Australian Open míří zhruba do své poloviny, o dramatické okamžiky nouze. Hoďme teď boje na kurtech za hlavu a nakoukněme za oponu. Co dělají tenistky ve volném čase?

Zaměřme se na něžné pohlaví. Aktivity holek s raketou se rovnají milionovým příjmům, které na okruhu WTA vydělávají. Mají se jako v pohádce, podle toho i také užívají.

Skoro každé tenistce (řekněme z TOP 20 na světě) stojí v garáži ferrari. Chcete příklad – chlubí se jím bývalá světová jednička Caroline Wozniacki nebo Rumunka Sorana Cîrsteová. A když se zrovna nejedná o tento druh sporťáku, pak tenistky vlastní jiná fára.

Dánka Caroline Wozniacki je symbolem úspěšné tenistky.
Dánka Caroline Wozniacki je symbolem úspěšné tenistky.

Jen co mají Plíšková , Cibulková a spol. chvíli volna, okamžitě vyhledávají odlehlé ostrovy a exotické destinace s bílým pískem a průzračnou vodou, kde si odpočinou. Vedou Maledivy, Karibik a luxusní Necker Island, kde se jednodenní pobyt pohybuje kolem 175 tisíc korun za noc! Najdou se ale i takové hrdinky, které vyhledávají adrenalinovou zábavu. Příkladem je Lucemburčanka Mandy Minellaová, která na Floridě krotí aligátory.

Co se týká pohledných hráček, kterých je na okruhu opravdu hodně, mají jedno společné. Rády se na plážích producírují v bikinách a fotkami na sociálních sítích dráždí své fanoušky. Jak velkou oblibu takové snímky mají je vidět na číslech, odhalené a sexy fotky jednoznačně vedou!

Tak si pojďme prohlédnout, jak se život »za vodou« žije…