Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bitka na fotbalovém stadionu v Jablonci. Peltovi zmlátili syna!

Autor: vba

Diskotéková pařba zlaté severočeské mládeže se pořádně zvrhla. A rozbitým »ciferníkem« to odnesl syn fotbalového bosse Miroslava Pelty (52). Adama (19) zmlátili přímo na stadionu!

Měla to být běžná víkendová zábava. Stovky mladých lidí se šly bavit do jabloneckého klubu Střelnice, který se nachází přímo v Peltově království – na stadionu tamních prvoligových fotbalistů, jimž šéfuje.

Podle tvrzení některých svědků se tady ale Peltův »synátor« choval arogantně a po několika doušcích alkoholu ze svých úst plival urážky. „A tak dostal do huby,“ řekl Blesku jeden z návštěvníků diskotéky.

Rozbitý obličej

Údajnou salvu nadávek si nenechal líbit taxikář Jan K., který se do provokatéra pustil pěstmi. Mladému Peltovi tím způsobil podlitiny na obličeji!

„Všude tvrdí, že byl napaden bezdůvodně a že kvůli tomu musel do nemocnice,“ sděluje svou verzi jeden ze známých obou aktérů.

Řeší to policie

Ani jeden z »kohoutů« se nechtěl ke rvačce vyjádřit. „Rozhodně ale nesouhlasím s tím, že bych ho napadl bez důvodu,“ dušoval se pouze útočník Jan K., když se mu Blesk dovolal. Celý incident nyní prošetřuje policie.