Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Třináct tisíc za lahev vína! Messi slavil matčiny narozeniny, plácl se přes kapsu

Autor: ija

Hodný synáček! Lionel Messi (29) slavil sedmapadesáté narozeniny své maminky Celie ve velkém stylu. Na Instagramu zveřejnil fotku s oslavenkyní a dvěma lahvemi červeného vína. Ale ne jen tak ledajakého vína!  Vega Sicilia Unico je proslulé víno, prý jedno z nejlepších, jaké je ve Španělsku k mání. Jedna lahev stojí v přepočtu přes 13 tisíc korun. Ale co by fotbalová hvězda neudělala pro maminku!

Je vidět, že čtyřnásobný držitel Zlatého míče si maminku předchází. Narozeninová oslava paní Messiové musela být parádní. Barcelonská ikona zveřejnila i snímek Celie s vnoučaty včetně Lionelových synků Thiaga a Matea a s obřím narozeninovým dortem. Kreaci dominovalo nejen narozeninové přání a číslo 57, ale také dámská lodička na vysokém podpatku.

Messi však není jediným hráčem Barcelony, který má zálibu v drahém vínu. Úplně stejný vkus prokázal i jeho brazilský kolega Neymar . Také on zveřejnil na Instagramu fotografii se stejnou lahví, jen s tím rozdílem že na snímku s ním byly ženy dvě, sestra a přítelkyně. Tak že by na Nou Campu fasovali víno?