Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vdova po exmanažerovi Sparty a Bohemky Přibylovi (†33): Má chlapa z repre!

Autor: vba

S jeho smrtí se dlouho nemohla smířit. Až teď, takřka pět let poté, co populární exmanažer fotbalové Sparty a Bohemians Lukáš Přibyl (†33) zemřel na srdeční selhání, dostala vdova Zorka (37) nový životní elán.

Za všechno může její synek František, jemuž bylo včera osm měsíců. „Musím poděkovat roku 2016, který mi přinesl nového chlapečka a lásku do života. Uzavřel se tak jeden kruh a právě on mi vyplnil tu nepopsatelnou ztrátu, hlubokou ránu a jizvu v srdci,“ píše Zora v dojemném vyznání na Facebooku.

Na mysli má pochopitelně moment z února 2012, který otřásl (nejen) fotbalovou veřejností. Lukáše Přibyla, jehož fanoušci znali jako usměvavého sportovního reportéra České televize, tak i jako schopného a ochotného manažera v Ďolíčku a na Letné. Tam bohužel po náhlém srdečním kolapsu život usměvavého dlouhána vyhasl.

Vdova po exmanažerovi Spatry a Bohemky Lukáši Přibylovi žije nový život. Zorka si našla muže, už se jim narodil chlapeček.
Vdova po exmanažerovi Spatry a Bohemky Lukáši Přibylovi žije nový život. Zorka si našla muže, už se jim narodil chlapeček.

„Děkuji všem blízkým, kteří při mně stáli a stojí a díky nimž jsem se během těch skoro pěti let nezbláznila. Díky všem, kteří mě poslouchali a tolerovali mé smutné nálady a unesli tu těžkost a často přítomnou tragiku,“ pokračuje Zorka, jež po Přibylově smrti zůstala sama s tehdy roční dcerou Beátou.

Ta jí dodnes věrného manžela připomíná. „Děkuju ti, Lukáši, za tu úžasnou bytost, která je ti tolik podobná a je tak mimořádná a báječná, že mi dělá radost každým dnem a čím dál tím víc.“

Až poté, co si našla novou lásku – lékaře fotbalového národního týmu do 19 let  Františka Fornůska (36) – mohla Zora začít novou kapitolu svého života. „Děkuji Františkovi za Františka a za to, že se stal Beátce milujícím tatínkem. Byl to zkrátka náročný a krásný rok. Přeji vám hlavně pevné zdraví na duši i na těle, štěstí, lásku a spokojenost do roku 2017!“ zakončila svou zpověď.