Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Život slávisty Škody už není jen o fotbale… Známe tajemství jeho Terezy!

Autor: top

Zatraceně dobře mu na hřišti to střílí. Nedávno ale kanonýr fotbalového nároďáku a pražské Slavie a Milan Škoda (31) skóroval i doma! Jeho přítelkyně Tereza je těhotná.

Chodí spolu přes čtyři roky a vypadají jako reklama na lásku. Rádi si ji vyznávají nejen z očí do očí, ale také na sociálních sítích. „Jsi nejúžasnější, lásko moje,“ psal třeba před pár dny Milan na Instagramu.

Tam koneckonců najdete spoustu jejich společných zamilovaných fotek. Ať už z dovolené v Dubaji, z procházky na Pražském hradě či v Průhonickém parku, kam rádi chodí venčit jejich čtyřnohého člena domácnosti Merciho.

Německého špice si pořídili před rokem a půl a je to domácí mazlíček. Letos mu však do rodiny přibude tvrdá konkurence – lidské mládě! „Lásko, děkuju za nádherné čtyři roky, za toho nejúžasnějšího chlupáče a za pupíček, díky kterému nás čeká nezapomenutelný rok a nádherná budoucnost. Moc tě miluju,“ naznačila Tereza veselou novinku už o Vánocích.

Milan Škoda s přítelkyní Terezou v Dubaji.
Milan Škoda s přítelkyní Terezou v Dubaji.

A tento týden ji v diskuzi s kamarádkami potvrdila. „Kde máš břicho?“ zněl dotaz pod fotkou, na níž zatím těhotenské rysy nejsou patrné. „Ale je tam,“ reagovala Tereza. „Mimi Teri?“ následovala další otázka. „Holky, už to tak bude,“ odpověděla žena Milanova života a připojila symbol miminka.

Není pochyb o tom, že má »Škoďák« následující měsíce nalajnované podle tohoto scénáře: na jaře vykopat (a pořádně oslavit) s červenobílými ligový titul, a pak být u porodu a těšit se z prvního potomka. Tak hodně štěstí!

Přebornice na ruštinu

Okouzlující brunetka Tereza Galdová pochází ze Vsetína. Svého času koketovala s modelingem, ale pak se vrhla na studia. A zdá se, že na ně má hlavu.

Před rokem složila bakalářku na fakultě mezinárodních vztahů v rámci Vysoké školy ekonomické, také získala mezinárodní certifikát pro obchodní komunikaci v ruštině. A do toho si dělala zkoušky na instruktorku fitness.

Milana určitě miluje k zbláznění, stejně jako on ji. Ovšem občas ho dokáže poškádlit. „Jezdíme do Vsetína, ale když můžu, jedu s ní raději vlakem. Je to pohodlné a nemusím poslouchat neustálé ženské rady: Zpomal! Milane, tady je sedmdesátka! Kam se nervuješ, svítí červená… Však to všichni chlapi znají,“ vyprávěl z legrace při nedávném rozhovoru pro auto.cz.