Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kvitová odjela rehabilitovat na Kanáry: První FOTO ruky bez obvazů!

Autor: top

Smích a opálená kůže... To tenistka Petra Kvitová (26) posílá pozdrav z Kanárských ostrovů. Rehabilituje tam po operaci pořezané ruky a kombinace sluníčka a mořského vzduchu jí očividně prospívá. Poprvé odhalila ruku bez obvazů!

Tu obrovskou bambuli, se kterou lékaři Ústavu chirurgie ruky a plastické chirurgie ve Vysokém nad Jizerou před Vánoci poslali Petru domů, konečně sundala. Její levačku teď zdobí sundavací dlaha.

Kvitová může ruku alespoň libovolně větrat. „Je prima být zase v teple,“ vzkázala po sociální síti. Na tváři měla úsměv a po jejím boku vtipkovali dva muži, kteří ji teď v tom těžkém období drží nad vodou – trenér Jiří Vaněk a kondiční trenér David Vydra.

Policisté mezitím dál loví útočníka, který ji před měsícem přepadl v jejím prostějovském bytě a ošklivě ji pořezal. Případ vyšetřují jako vydírání, za což pachateli hrozí 5 až 12 let vězení.

Petra Kvitová se poprvé ukázala bez obrovské bambule na pořezané ruce. Odjela s týmem rehabilitovat na Kanárské ostrovy.
Petra Kvitová se poprvé ukázala bez obrovské bambule na pořezané ruce. Odjela s týmem rehabilitovat na Kanárské ostrovy.