Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ronaldo se bude ženit?! Máma to schválila, termín už je venku

Autor: ija

Není to ani měsíc, co Cristiano Ronaldo (31) oficiálně představil světu novou přítelkyni Georginu Rodríguezovou (21), a v Portugalsku už se mluví o svatbě. A měla by být už příští rok! Zdá se totiž, že fotbalovou hvězdu postrkuje do chomoutu matinka Maria Dolores.  

Deník Correio da Manha to má za hotovou věc, svatební zvony zazní Ronaldovi příští léto. Brzy dvaatřicetiletý útočník Realu Madrid vystřídal od rozchodu s ruskou modelkou Irinou Šajkovou hezkou řádku nahodilých známostí, tentokrát je to ale zřejmě jinak.

S brunetkou Georginou chodí teprve pár měsíců, a už ji vzal na galavečer, kde přebíral cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za uplynulý rok, a seznámil ji nejen se svým synem, ale především s matkou Mariou Dolores. Ta je u všeho, co Ronaldo dělá, dokonce i když podepisoval novou smlouvu s bílým baletem, zářila na fotkách jeho maminka.

Bývalou prodavačkou od Gucciho je prý naprosto nadšená, na rozdíl do Iriny, kterou zrovna nemusela. A neméně důležité je i to, že Georgina má výborný vztah s Cristianem juniorem (6). Už několikrát je vyfotili na tribuně stadionu Santiaga Bernabeua a vždycky bylo vidět, že ti dva se spolu dobře baví. A to se matince samosebou taky líbí, takže synáček má její požehnání.

Usměvavá rodinka na předávání další z cen pro Cristiana Ronalda
Usměvavá rodinka na předávání další z cen pro Cristiana Ronalda