Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neměla co na sebe, pak Jágrova Veronika oslnila legendy. Těšil se i Lemieux

Autor: Václav Baumann

Jako vždy rozdával úsměvy a fórky na všechny strany. Tentokrát ale Jaromíru Jágrovi (44) zdatně sekundovala jeho krásná Veronika (25). Na galavečeru NHL oslnila legendy Gretzkyho i Lemieuxe!

Dlouho nevěděla, co si má na slavnostní akci obléknout. „Nemám tu žádné šaty a ty z krámu mi nesedí,“ stresovala se ještě před pár dny. Nakonec to ale Veronice Kopřivové náramně seklo. V padnoucí černé róbě byla za královnu večera!

Po boku Jaromíra Jágra , jenž byl včera slavnostně vybrán mezi stovku nejlepších hráčů stoleté historie NHL, působila sebevědomě. A díky tomu okouzlila i největší velikány zámořské soutěže!

NHL zvolila sto nejlepších hráčů. Jágr si povídal s Crosbym, Hašek se fotil - čtěte ZDE »

Mezi stovku nejlepších hráčů NHL byli vybráni také Jaromír Jágr a Dominik HašekFoto Twitter.com/@NHL

Seznamka

„S »Džegrem« se moc nevídáme, ale když už, tak to stojí za to. Navíc dlouho neviděl moji ženu, takže si rozhodně musíme říct, co je nového,” rozesmál se Mario Lemieux v narážce na Jardův poslední vztah.

A poté, co Jágr představil Verču ikoně Pittsburghu, čekala blondýnku ještě větší pecka: Wayne Gretzky ! „Večeře s legendami,“ pochlubila se Kopřivová na Instagramu fotografií s nejlepším hokejistou všech dob a jeho manželkou Janet!

Jágr se svojí Veronikou na slavnostním večeru NHL
Jágr se svojí Veronikou na slavnostním večeru NHL