Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

A je to venku! Bouchardová chodí s hráčem z NHL, odhalilo ho tetování a kraťasy

Autor: ija

Prozradily ho šortky a tetování! Fanoušci Eugenie Bouchardové (22) pár dnů šíleli a usilovně pátrali, s kým je kanadská hvězdička na romantické dovolené. Nedala jim spát fotka z Instagramu: dva páry nohou ležérně propletené, mužská ruka na stehně tenisové krásky… A už mají odpověď. „Tím šťastným“ je bezpochyby hokejista z NHL Jordan Caron (26).

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová má k někdejší formě poněkud daleko. Z prvního grandslamového turnaje sezony Australian Open vypadla už ve třetím kole, ale nezdá se, že by příliš smutnila. Užívá si na dovolené! A jak má ve zvyku, sexy fotkami se chlubí na sociálních sítích. Fanouškům na Instagramu svěřila, že je „v ráji“.

A jeden snímek vyvolal hotový poprask: dva páry nohou ležérně propletené, mužská ruka na ženském stehně... Bouchardová byla tak trochu upejpavá, neprozradila ani místo dovolené, ani tvář společníka.

Jenže sociální sítě jsou mocná zbraň a odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Je to Jordan Caron, šestadvacetiletý hokejista původem z Quebeku. V roce 2009 ho draftoval Boston, teď hraje za St. Louis Blues.

Oranžové šortky prozradily hokejistu Jordana Barona. Právě on je tajemným mužem na fotce tenistky Eugenie Bouchardové.
Oranžové šortky prozradily hokejistu Jordana Barona. Právě on je tajemným mužem na fotce tenistky Eugenie Bouchardové.

 

Zamilovaný páreček prozradilo Caronovou tetování na levé ruce a kraťasy. Hokejista totiž na svém instagramu taky zveřejnil fotky z dovolené. A má tam na sobě stejně jasně oranžové šortky jako na tajemné fotce s Bouchardovou.

Indicií je taky jeho výrazné tetování na levé ruce. Stejná ruka pak laská stehno sličné tenistky. I z Caronových snímků je patrné, že není na dovolené sám, ani on však nespecifikoval, kde je. Fanoušci však vypátrali, že jde o Dorado Beach v Portoriku.

Podle instagramových účtů tvoří oba sportovci pár už řadu týdnů. Ostatně, znají se dlouho. Vyfotili je spolu už před půldruhým rokem. A není to poprvé, co měla Bouchardová, dnes 47. tenistka světa, románek s hokejistou z NHL. Před časem krátce chodila s Alexem Galchenyukem.