Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skalákova garáž v Anglii je na prasknutí! K porsche přidal placatého bavoráka

Autor: ps

Hrát fotbal v druhé anglické lize není dobré… Názory sportovních fanoušků v Česku jsou různé, ale pozor, hráči se tam mají jako v bavlnce. Příkladem je reprezentant Jiří Skalák (24), který si loni v květnu pořídil porsche, teď dostal jako dárek nadupaný sporťák od BMW!

Skvělé peníze, výborná herní úroveň, fanoušci jako nikde na světě. Druhá anglická soutěž je dost často podceňována, přitom čeští fotbalisté by si ji rádi zahráli.

Třeba Skalák v Brightonu, jenž kope o postup do vysněné Premier League (po 27 kolech se klub drží na prvním místě), si vydělá zhruba 800 tisíc měsíčně, což by v naší lize nikde nedostal.

A tak si »Skali« užívá pohodu v rozjetém vlaku, který se může zastavit až v nejlepší lize planety. Peníze v Brightonu jsou, což se odráží na zázemí, podmínkách pro trénink i servisu pro své fotbalisty.

Od místního prodejce luxusních aut dostal člen národního týmu »ochutnat« silný, hlasitě chrochtající sporťák. Typ i8 si Jirka užije – auto má zrychlení z nuly na 100 km/h za 4,4 vteřiny, celkový výkon 266 kW/570 Nm, navíc se jedná o hybrid, tak ušetří nějakou tu libru na benzínu. A snad to svoje žihadlo ukočíruje!

Měl by, protože během pár měsíců by si mohl čutnout vysněnou milionovou Premier League.

Jiří Skalák dlstal v Brightonu placatý dárek. Z nuly na 100 to BMW i8 vytáhne za 4,4 vteřiny!
Jiří Skalák dlstal v Brightonu placatý dárek. Z nuly na 100 to BMW i8 vytáhne za 4,4 vteřiny!