Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

»Plíškovky« pobláznily fanoušky na Instagramu: Sesterská láska je nejvíc!

Autor: ps

Jezdí se svýma klukama na dovolenou, o Vánocích se společně sejdou u stromečku. To všechno je super, ale nejlepší na tom je, že na sebe nedají dopustit! Jak moc se sexy dvojčata Karolína (24) a Kristýna (24) Plíškovy mají rády, dokazuje společné foto na sociální síti, které pobláznilo fanoušky!

„Jste jako jedna u zrcadla,“ komentuje jeden z příznivců. „Tohle je nádhera! Tak má vypadat tenisová krása,“ shodují se další. A že se jich u společné fotky dvojčat Plíškových vypovídalo!

Tenisové sestřičky spustily na sociální síti šílenství. Fotka, jak si tisknou tváře k sobě, s nadsázkou odstartovala odpočet časované bomby. Tolik komentářů mohou české celebrity jen závidět.

Karolína s Kristýnou jsou nejlepší kamarádky. Když má jedna problém, jde za druhou a opačně. Hrají spolu na okruhu WTA, kde si pomáhají. „Na něco máte trenéry, kamarády, ale náš vztah je jedinečný. Můžeme spolu mluvit vždycky o všem,“ řekla v minulosti Kristýna.

Atraktivní české tenistky jsou navíc slušně zabezpečeny, užívají si skvělý život. Konta jim zatěžují balíky peněz, společně vydělaly úctyhodných 217,5 milionu korun. Tak ať jim to dál šlape!

Karolína Plíšková vyrazila s přítelem Michalem Hrdličkou na brusle. Jezdila v kanadách!
Karolína Plíšková vyrazila s přítelem Michalem Hrdličkou na brusle. Jezdila v kanadách!