Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejodvážnější Ronaldovy fotky s muži. Kde byla při oslavě jeho přítelkyně?

Autor: ija

Nedělní dvaatřicáté narozeniny Cristiano Ronaldo oslavil spořádaně s rodinou. Na fotce u obřího dortu se usmívá vedle své matky Marii Dolores a synka Cristiana juniora. Kde ale byla přítelkyně Georgina Rodríguezová, kterou s velkou pompou představil světu na galavečeru, kde převzal trofej pro nejlepšího fotbalistu světa za minulý rok? 

Jízliví fanoušci, kteří novému vztahu slavného fotbalového metrosexuála nevěří, už ptají, kdy už Ronaldo konečně prozradí, že ho ženy vlastně moc nezajímají. Fotek portugalského útočníka, na kterých je v důvěrné zábavě s muži, je totiž dost a dost.

Cristiano Ronaldo byl sice po rozchodu s ruskou topmodelkou Irinou Šajkovou spojován s řadou žen, hodně často ho ale objektivy fotoaparátů zastihly i ve společnosti často spoře oděných kamarádů. Jak to tedy je?

Sotva před týdnem slavila narozeniny pro změnu Georgina, bylo jí dvaadvacet. A Cristiano ji vzal na romantickou večeři do vyhlášené madridské restaurace Tatel. Podle portugalských médií se prý tahle dívka náramně zamlouvá Ronaldově matce, která má v synově životě značný vliv, a tak bude nejpíš už příští rok svatba. Otázko je, zda i po ní bude hvězda Realu Madrid vyrážet na výlety s „kamarády“.

Cristiano Ronaldo v důvěrných situacích s muži. O takové snímky není nouze.
Cristiano Ronaldo v důvěrných situacích s muži. O takové snímky není nouze.