Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mistr Ngadeu slavil ve vojenském autě. Co mu slíbil šéf Slavie Tvrdík?

Autor: pod

To se musí oslavit! Fotbalisty Kamerunu čekalo po triumfu na Africkém poháru přivítání od fanoušků i prezidenta a další zajímavé překvapení. Michael Ngadeu a spol. si vyjeli na projížďku ve vojenských vozech, na kterých měli svá jména. Aby toho nebylo málo, právě záložník Slavie se může těšit na odměnu i po návratu do Prahy. Tu mu totiž slíbil šéf pražského klubu Jaroslav Tvrdík.

Příběh Kamerunu byl opravdu pohádkový. Pozvánku na Africký pohár odmítlo několik hvězd a tým byl označený za nejslabší za dlouhou dobu. Jenže odpověď kamerunských lvů byla brilantní. Naprosto nečekaný titul.

Výborně si vedl také Michael Ngadeu. Nejenže byl oporou svého týmu a dal dva góly, ale zároveň se dostal do nejlepší sestavy turnaje. To už si zaslouží odměnu. Šestadvacetiletý fotbalista si jich užije hned několik a nejen doma v Kamerunu.

Ngadeu (vpravo) si vychutná spolu se spoluhráči obrovský úspěch
Ngadeu (vpravo) si vychutná spolu se spoluhráči obrovský úspěch

Šéfovi Slavie Jaroslavu Tvrdíkovi se totiž fotka Ngadeua ve vojenském autě hodně zalíbila. „Míša je Bůh. Věřím, že na zápase s Jihlavou kamerunskému lvovi v Edenu připravíme podobné přivítání,“ napsal předseda představenstva pražského klubu.

A hned slíbil další dárek pro mistra Afriky. „Připravujeme pro něj překvapení. Taky auto. Ale vlastní,“ dodal Tvrdík.

Ngadeu tak teď bezpochyby prožívá nejlepší období ve své kariéře. Další triumf bude chtít přidat na jaře se Slavií, která se netají ambicemi na titul. A na tréninky už bude moct jezdit v novém autě.

Všechno o Slavii čtěte ZDE>>>

Příběh Ngadeua: Jak vyrostl ve Slavii v afrického šampiona
Video se připravuje ...