Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Veronika, faraon, tanec u tyče, bezdomovec. Co Jágrovi přinesl uplynulý rok?

Autor: ija
  • Co všechno zažil Jaromír Jágr během uplynulého roku?

    Rok se s rokem sešel a Jaromír Jágr oslavil tento týden 45. narozeniny. V životě české hokejové legendy změnila jedna velká věc: Jágr má zase stálou přítelkyni! S Veronikou Kopřivovou (25) po boku omládl. Vtipkuje, točí videa, fotí selfíčka.  A tak se můžeme poohlédnout, co ho za posledních dvanáct měsíců potkalo. 

  • Nová žena v Jágrově životě

    Tahle dvojka se povedla. Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Veronika.Foto Instagram

    Přišlo to krátce po Jágrových 44. narozeninách: První foto hokejového „boha“ s novou přítelkyní! O vztahu Jaromíra Jágra s finalistkou České Miss 2012 Veronikou Kopřivovou už se nějaký čas vědělo. Ze sociálních sítí prosakovaly fotky: jak Veronika fandí na stadionu, jak jí slavný hokejista zavazuje brusle…  A teď tady byl první společný snímek: „Tak tady nás máte! Posíláme pozdravy, máme se krásně,“ napsala Kopřivová na Instagramu. Aby bylo jasno. 

  • Přiznal, že ji miluje

    Jaromír Jágr a jeho vtipná koláž na Facebooku: s mobily, Veronikou a opicí.Foto Facebook

    Když fanoušci řešili, že na fotce, kterou Jaromír Jágr sdílel na sociálních sítích, má v ruce jiný telefon, než ten, co propaguje v reklamě, odpověděl jim vtipně. „Pro všechny kritiky, co nechápou, že člověk může mít vícero telefonů, že i když děláš reklamu na pivo, tak se občas musíš napít vody, jinak by se z tebe stal aklohokolik,“ napasal na Facebooku. „Když se jednou vyfotíš s jinou (opice, iPhone), tak to neznamená, že jsi přestal milovat tu svoji (Veronika a Huawei) smál se Jágr.

  • Hod na odpadkový koš

    Takhle Jágr válel na ulici v New Yorku.Foto reprofoto youtube

    V beznu si Jágr zahrál basket na ulici, před hotelem v New Yorku zastavili hokejisty fanoušci a vyzvali je k soutěži v hodu na odpadkový koš. „Já a Jirka Hudler před hotelem s fanouškama hrajeme basket,“ popsal Jágr na Facebooku. „Sárka byla, kdo se trefí, může si přát, co chce. Nebojte, byl jsem v klidu. Jako jediný jsem totiž věděl, že otvor v odpadkovém koši je menší než míč,“ vtipkoval.

  • Tanec u tyče

    Jaromír Jágr zatancoval s hokejkou, bránil čest přítelkyně Veroniky.Foto Facebook

    Doma  v obýváku předvedl parádní tanec s hokejkou, kolem níž se obtáčí jako kolem tyče. Bránil tak čest Veroniky,na niž prasklo, že se před pár lety v Německu živila jako striptérka. „Dneska jsem si všude přečetl, jak Veronika krásně tancovala. Ale jak se dokážu nakrucovat já, to ještě nikdo nezmínil,“ napsal na Facebooku ke krátkému videu, které se rázem stalo hitem internetu. 

  • Zlatá hokejka s Veronikou

    Jaromír Jágr s přítelkyní Veronikou Kopřivovou na vyhlášení Zlaté hokejkyFoto CNC

    V červnu Jaromír Jágr převzal Zlatou hokejku pro krále českých hokejistů. Do Česka dorazil s dlouhými vlasy ulíznutými dozadu a staženými čelenkou a na galavečeru poprvé oficiálně představil přítelkyni Veroniku. Ta v Karlových Varech okouzlovala úchvatnou večerní róbou úsporného střihu a poprvé promluvila na kameru. „Jsem na Jaromíra hrozně pyšná,“ nechala se slyšet.  



  • Na billboardech a v kalendáři

    Polonahý Jágr! O tomhle snímku sní spousta žen. Moc takových totiž nenafotil.Foto klenoty Aurum

    Nejdřív se jeho fotky objevily na billboardech a byly to pořádně sexy fotky. V létě pak přišel i Jágrův první kalendář v němž hokejista zářil v roli ležérně neoholeného drsňáka. Pokřtila ho (jak jinak?) přítelkyně Veronka.   Kobliha na tiskovcePřed startem nové sezony NHL si Jaromír Jágr přinesl na tiskovku koblihu. „To víte, všechno je o jídle,“ žertoval  s novináři.  Sladký moučník si položil hned vedle mikrofonů a v dobré náladě odpovídal na otázky.  

  • Nebudu hokejista, ale faraon

    Jaromír Jágr si pro halloweenskou párty vybral kostým faraona.Foto Instagram

    S Veronikou Kopřivovou po boku Jágr jako by omládnul. Založil si instagramový účet a začal používat aplikaci Stories. V „mizícím“ videu se na Halloween ukázal ve faraonském převleku. „Rozhodl jsem se změnit zaměstnání, už nebudu hokejista, ale faraon,“ žertoval. 

  • Jágrův velký zadek

    Jaromír Jágr zdraví fanoušky po vyrovnání rekordyFoto ČTK

    Bod, který Jaromíra Jágra posunul na druhé místo historických tabulek NHL v kanadském bodování, bod s číslem 1888, zaznamenal český veterán na Vánoce a …. zadnicí  A dělal si z toho legraci. „Celý život přemýšlím, proč mě BŮH obdařil tak velikým zadkem, a až dnes, skoro po 45 letech jsem na to přišel  :)  :)  :),“ napsal Jágr na svém facebookovém profilu.  „Kdo neví, o čem je řeč, rád vysvětlím. Dnes se mi podařilo dát v zápase bod číslo 1888, který mě posunul v celkové historii v NHL na druhé místo v kanadském bodování. Myslel jsem si, že dám gól nebo krásnou nahrávku, ale realita byla úplně jiná. Trefili mě do ,,zadnice“, od které se puk odrazil k Barkovovi, který skóroval.  :) Trochu jsem se za takový mimořádný bod styděl, ale jak se říká - historie se neptá jak, ale kolik  :) děkuji všem, co mi věřili, že to jednoho dne dokážu.

  • Společná fotka s bezdomovcem

    Jaromír Jágr se fotil s bezdomovcem.Foto Facebook

    Koncem ledna byl Jágr v Los Angeles, kde se vyhlašovalo 100 nejlepších hokejistů historie NHL.  Český útočník si odtud odvezl nejen fotky s dalšími hokejovými ikonami, ale také jednu s bezdomovcem. „Strašně mě pobavil papír s nápisem „exmanželka měla lepšího právníka,“ svěřil se svým fanouškům Jágr. Bezdomovci prý dal „nějaký dolárek“ a na oplátku si odnesl ponaučení: Vyhněte se rozvodům!

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###