Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Producent seriálu Vyšehrad: Co bude dál u Laviho? Chystá se comeback

Autor: iSport.cz, pta

Prvních pět dílů seriálu Vyšehrad vzbudilo ve fotbalovém prostředí velký ohlas. Fanoušci se už těší na další příhody zhýralého talentu Juliuse Lavického známého pod přezdívkou Lavi. Vyšvihne se zase zpátky na výsluní, nebo se utopí ve skandálech? „Diváci se mohou těšit na velký comeback,“ řekl pro e15.cz producent Daniel Strejc z internetové televize Obbod, která seriál vysílá.

Na velké oblibě seriálu mají podle Strejce velký podíl samotní fotbalisté. „Ve většině dílů figuruje nějaký reálný fotbalista,“ připomíná, že před kamerou se ocitli Lukáš Vácha , Roman Bednář , Radek Sňozík či Jan Rajnoch . „Přicházelo to přirozeně s tím, že se tam viděli, sdíleli to, komentovali to i jejich kamarádi.“

Ne všechny ohlasy byly jednoznačně pozitivní. „Komentovali i ti, kteří se cítili dotčení. Potrefená husa, kterou zná celá republika, se ozvala,“ říká Strejc, aniž by konkrétního hráče jmenoval.

Je možné, že myslel obránce Plzně David Limberského , který vzkázal představiteli hlavní role Jakubu Štáfkovi , že je „lepší je být dobrý fotbalista než průměrný herec.“ Někdejší velký talent Martin Fenin se zase v pořadu iSport TV Overtime vyjádřil, že historky v seriálu jsou oproti realitě dvakrát tak přehnané. „Je to zábava, ale musí se to brát s nadhledem,“ uvedl.

Videorozhovor s Danielem Strejcem, šéfem obsahu Obbod.com
Video se připravuje ...

Podle Strejce bylo od začátku jasné, že se fotbalisti na nový seriál chytili. „Popularitu to mělo od prvního dílu. Oni věděli, že je to z jejich prostředí, včetně slovníku a morálky. Myslím, že se tam našli.“

Co bude dál, zůstává zatím tajemstvím. „Seriál Vyšehrad čeká jeden velký comeback. Nemůžu říkat ani kam, ani kdo, ani kdy,“ neprozradil Strejc.

Jak vydělává fenomén Lavi? Přišla mu "nabídka" z Floridy, přetahují se o něj české firmy. Více zde>>>

Štáfek: Natočit hokejový Vyšehrad? Inspirace je taky dost
Video se připravuje ...

Fenin o seriálu Vyšehrad: Ten klučina komentuje věci, kterým nerozumí
Video se připravuje ...