Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Valentýn podle sportovců: »Limbu« hýčkala tajemná žena, Plíšková se svlékla!

Autor: ps

Každý má jinou představu o svátku zamilovaných. Někdo na sv. Valentýna slaví v posteli, jiným stačí dobrá večeře. A jak si ho užili naši sportovci? Tenistka Karolína Plíšková (24) se pro svého milovaného moderátora Michala Hrdličku svlékla, fotbalistu Plzně Davida Limberského (33) čekalo luxusní překvapení!

Joo, ta láska dělá divy! Mění i takového fotbalového rošťáka, jakým byl plzeňský obránce Limberský. Ten dříve spíše pomýšlel, jaké bejkárny provede s kamarády, dnes je jako vyměněný. Na sv. Valentýna se nechal hýčkat svojí tajemnou přítelkyní!

Já jsem jeho královna, on je můj král. Trička s tímto mottem nechala »Limbova« partnerka vyrobit jako dárek. Otázka je, jestli se někde vymóděná do zlatého písma s Davidem prošla. Dá se očekávat, že na oblékání jakéhokoliv prádla nebyl čas.

GALERIE | Podívejte se, jak sportovci oslavili svátek zamilovaných

Tenistka Karolína Plíšková padla svlečená do náruče moderátora Michala Hrdličky.
Tenistka Karolína Plíšková padla svlečená do náruče moderátora Michala Hrdličky.

I podle toho, co jeden z nejlepších ligových obránců napsal na sociální síti. „Romantika, tohle jsem si zasloužil,“ komentuje na Instagramu bývalý kapitán Viktorie. „Valentýn... Děkuji přítelkyni za krásné překvapení,“ napsal.

Karolína Plíšková nechala svého miláčka, aby na sociální síti vyvěsil celkem intimní fotku, kde se k sobě tulí a česká tenisová jednička je svlečená! Sama pak na svůj profil dala konzervativnější foto se vzkazem: „Tohle je můj Valentýn.“ Karolína je, alespoň co se obrázků týče, do svého tmavovlasého Valentýna zabouchlá až po uši. Čiší jí z očí, jak moc ho miluje…

Pozadu nezůstaly ani další sportovní celebrity. Svoji zamilovanost do světa poslali tenista Tomáš Berdych s Ester, internacionál Patrik Berger s manželkou Jarkou zdravili z dovolené na Floridě a třeba exfotbalista Marek Jankulovski vzal večer svoji ženu na vínko. Svátek zamilovaných se povedl!