Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nestydatá tenistka Bouchardová odhodila plavky: Takhle žhavou jste ji nikdy neviděli!

Autor: ps

Kdykoliv zveřejní novou fotku, hltají ji na sociální síti desetitisíce fanoušků. Jenže teď se kanadská princeznička Eugenie Bouchardová (22) nechala zvěčnit tak, jak ještě nikdy. Pro prestižní magazín Sports Illustrated odhodila plavky!

Speciální letní edice pokaždé vyvolá elektrizující reakci. Žurnalisté Sports Illustrated vždycky vybírají ze sportovního prostředí to nejlepší a tentokrát došlo na kanadskou tenisovou hvězdičku. Ta nemá slov. „Ó můj bože! Je pro mě obrovskou ctí být v plavkovém vydání,“ napsala šťastná Bouchardová.

I když věděla, že se bude svlékat, vůbec jí to nevadilo. Z toho, co dává na sociální sítě je jasné, že stud nepopatří k jejím nejlepším kamarádům. Tentokrát ale přidala, na některých snímcích dokonce odhodila vrchní díl plavek a jen rukama zakrývala to nejdůležitější. Výsledek? Neskutečně sexy obrázky!

Pokud si někdo myslí opak, pak by si měl přečíst komentáře pod fotkou na Instagramu, kde se rozplývá jeden fanoušek za druhým. Příznivci mladou tenistku z Kanady prostě milují. A nutno přiznat, že je opravdu těžké na zmíněných fotografiích najít něco negativního…

Jedna z nejvíc sexy fotek mladé kanaďanky.
Jedna z nejvíc sexy fotek mladé kanaďanky.