Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Také Ronaldo může dostat košem! Chtěl další Rusku, která se vůbec nestydí

Autor: ija

Cristiano Ronaldo patří ke hvězdám, před nimiž ženy padají na kolena. Nebo aspoň většina z nich. Ne ale ruská modelka Lilia Jermaková. Ta prý s fotbalovou megastar pěkně vyběhla. Ronaldo nemusí smutnit, už pár měsíců je šťastně zadaný s ohnivou černovláskou Georginou. Španělská média teď prozradila, že před rokem marně usiloval o Jermakovou.

Cristiano Ronaldo (32) nejspíš nemůže zapomenout na pět roků lásky s hvězdnou ruskou modelkou Irinou Šejkovou, která ho pustila k vodě před dvěma lety. Podle španělských médií toužil před rokem po jiné úchvatné ruské krásce, Lilia Jermaková mu však dala košem.

Jermaková žije v Miami a je velmi aktivní na sociálních sítích. A také velmi populární, jen na Instagramu má přes milion fanoušků. A právě sociální sítě byly místem, kde se Ronaldo pokoušel krásku, která se ani trochu nestydí, oslovit. Ona ho ale odmítla, a to se božskému CR7 hned tak nestává.

Hvězda Realu Madrid i portugalských evropských šampionů ale nemusí smutnit. Už pár měsíců je šťastně zadaný a Georginu Rodríguezovou už představil světu, v lednu ji vzal na galavečer FIFA, kam si zašel pro titul nejlepšího světového fotbalisty minulého roku.

Georgina teď pravidelně sedává ve VIP lóži na stadionu Santiaga Bernabeua a potichu se mluví i o svatbě. Otázkou je, zda Ronaldo zapomněl na hořké odmítnutí od sexy Rusky.

Ruská modelka Lilia Jermaková odmítla dvoření fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda.
Ruská modelka Lilia Jermaková odmítla dvoření fotbalové hvězdy Cristiana Ronalda.