Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší rande! Tenistka Bouchardová drží slovo, vyrazila si s klukem z internetu

Autor: ija

Fanoušek amerického fotbalu a tenisové hvězdičky Eugenie Bouchardové (22) John Goehrke (20) si nejspíš nemyslel, že někdy půjde na rande s obdivovanou kráskou. Ani když ho během Superbowlu „vyhrál“. Bouchardová ale ukázala, že je formát, a se studentem marketingu vyrazila na basket. A slíbila, že se neviděli naposled!

Těm, kdo nevěřili, že Eugenie Bouchardová skutečně vyrazí na rande naslepo, spadla čelist. Deset dnů po twitterové konverzaci během Super Bowlu je to tady. Goehrke tehdy známé tenistce, přesvědčené o výhře Atlanta Falcons, zkusmo položil nevinnou otázku: Jestli vyhrají Patrioti, jdeme na randě? A ona odpověděla: Jasně!

Ve středu na Twitteru potvrdila, že hodlá dodržet slib. „Nabitý den kvůli plavkové edici SI a večer jdu na rande,“ s mrkajícím smajlíkem připomněla, že se její snímky objevily v prestižním magazínu.

Později přidala důkaz. „Právě jsem se setkala s Johnem, máme to „superbowlovo-twitterové rande“, napsala ke společné fotce z taxíku.

Dvojice mířila na basketbalový zápas Brooklyn Nets proti Milwaukee Bucks, kde v hledišti poutala obrovskou pozornost a každou chvíli se objevila na velké obrazovce.  

Jestli pak došlo i na romantickou večeři při svíčkách nebo něco podobného, to se neví. Každopádně Goehrke v krátkém videu, které Bouchardová zveřejnila, prohlásil, že to bylo „nejlepší rande jeho života.“  

A nejspíš nebude poslední! „Vyzvedl mě v hotelu jako gentleman, přinesl mi dárek,“ vylíčila Bouchardová americkým médiím. „Jsem ráda, že je normální. Určitě se ještě sejdeme,“ slíbila. 

Sexy tenistka Bouchardová v exotickém ráji
Sexy tenistka Bouchardová v exotickém ráji