Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slovákovi ruply proti Berdychovi nervy. Vulgarity slyšel celý svět

Autor: pv

Nedařilo se mu ve čtvrtfinále s českou jedničkou Tomášem Berdychem, a tak si během pauzy slovenský tenista Martin Kližan několikrát na turnaji v Rotterdamu vulgárně ulevil. Jeho nadávky zaznamenaly ruchové mikrofony a slyšeli je tedy i diváci u televizních obrazovek. A cože to vlastně řekl?

Berdychovi čelil na kurtu 59 minut, ale nakonec Kližan prohrál dvakrát 3:6. Zápas se Slovákovi nevydařil a během pauzy si za stavu 3:6 a 2:5 na lavičce sprostě ulevil. Se sklopenou hlavou měl tvář zabořenou do ručníku a třikrát si zakřičel: "p*ču!, p*ču!, p*ču!". Určitě nečekal a ani nechtěl, aby jeho sprosté povzdechnutí slyšeli diváci na halovém turnaji v Rotterdamu i u televizních obrazovek.

VIDEO: Podívejte se na vulgárního Kližana


Tenista se ještě zmohl a snížil ve druhém setu na 3:5, ale nakonec se z postupu do semifinále radoval Berdych, který měl tak jistých 91 tisíc eur (2,5 milionu korun). Kližan také neodjel z Nizozemí s prázdnou a bral přes 46 tisíc eur (1,25 milionu korun). Pěkná náplast na prohru, ale hořká pachuť z porážky v Kližanovi ještě pár dní zůstane. A video s vulgaritami kolující po internetu mu na náladě určitě nepřidá.