Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na tohle tělo zapomeňte! Sexy tenistka Wozniacká konečně přiznala, s kým randí

Autor: ija

Caroline Wozniacká (26) už hodila za hlavu podraz bývalého snoubence, golfisty Roryho McIlroye, který se s ní rozešel po telefonu ve chvíli, kdy svatební oznámení už byla natištěna. Bývalá světová tenisová jednička se z toho dlouho vzpamatovávala, teď ale na sociálních sítích prozradila, že po jejím boku stojí nový muž. A jak potvrdil její bratr Patrick, jde o hvězdu NBA Davida Leeho (33). 

Kráska, která se letos znovu objevila v prestižní plavkové edici známého magazínu Sports Illustrated, se na Snapchatu pochlubila nádhernou kyticí růží od muže svého srdce. Na Valentýna zveřejnila selfie s květinami. „Hezkého Valentýna všem! Jsem šťastné děvče! Díky,“ napsala a označila basketbalistu San Antonia Spurs.

Tenistka Caroline Wozniacká se i letos objevila v plavkové edici Sports Illustrated.
Tenistka Caroline Wozniacká se i letos objevila v plavkové edici Sports Illustrated.

O jejich vztahu se začalo mluvit během loňského US Open, deník New York Post tehdy zveřejnil fotografie Davida Leeho, jak pozorně sleduje zápasy bývalé světové jedničky. Ani jeden z nich ale vztah nepotvrdil.

Teď to však udělal bratr Wozniacké Patrick, který dánským médiím prozradil: „Caroline mi o tom řekla už začátkem roku. Myslím, že je to skvělé a že jim to klape. David je chytrý a pozorný chlap. Sportovní typ samozřejmě, vždyť je profesionální basketbalista.“

Caroline může konečně zapomenout na zrádce McIlorye. Ten se mezitím stihl znovu zasnoubit, tentokrát se zaměstnankyní PGA Erikou Stollovou. S Caroline Wozniackou chodil od roku 2011, v lednu 2014 ji požádal o ruku, ale jen o pár měsíců se s ní po telefonu rozešel.

„Problém je na mé straně. Když jsme si nechali vytisknout svatební oznámení, uvědomil jsem si, že na manželství nejsem připravený,“ omlouval se tehdy.

Tenistce Wozniacké je vidět »až do krku«! Odhalila se jako nikdy předtím - podívejte se ZDE »