Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Cpal se na lavičce, musel skončit. Teď má kolos z branky pózovat NAHÝ!

Autor: ija

Taková nabídka pro 140 kilo vážícího brankáře? Ikonický kolos, který se stal celebritou poté, co povečeřel přímo na lavičce během zápasu se slavným Arsenalem, se může stát vyhledávaným modelem. Wayne Shaw (45) potvrdil, že dostal nabídku nafotit akty. Pózovat by měl úplně nahý, jen s brankářskými rukavicemi. 

Nový job by se mu mohl hodit. V Suttonu skončil, když se ukázalo, že na to, že si během zápasu dá něco k jídlu, vypsali bookmakeři slušný kurz. O své budoucnosti v modelingu však zatím nemá úplně jasno.

Postaví se Wayne Shaw do branky proti Arsenalu?
Postaví se Wayne Shaw do branky proti Arsenalu?

„Už to tak vypadá, že jsem pro ně dobrý typ a že mě lidi chtějí vidět,“ prohlásil Shaw. „Z jedněch novin se mě ptali, jestli by mě mohli fotit nahého, jen s rukavicemi,“ dodal. Korpulentní sportovec a trenér, který se dřív živil jako prodavač zmrzliny, však zatím váhá. „Byla by to nejšílenější věc, co se mi dosud stala. Fakt nevím, jestli do toho půjdu, nebo ne,“ kroutil hlavou.

Shaw se stal ztělesněním snu týmu z páté ligy, který došel až do osmifinále FA Cupu. Ve svých fotbalových začátcích se ale potkával s hráči, z nichž se později staly hvězdy

Kdysi hrával s legendou Premier League. „Nebýval jsem vždycky brankář, hrával jsem v útoku, mým spoluhráčem byl třeba Alan Shearer,“ vysvětlil Shaw.