Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nový pár? Fotbalová hvězdička v objetí s popovou kráskou Rihannou!

Autor: ija

Vycházející hvězda Juventusu, argentinské reprezentace a vůbec světového fotbalu Paulo Dybala (23) má nejspíš něco s Rihannou. Na fotce se k čokoládové krásce tulí a září jako vánoční stromeček. Snímek vznikl jako památka na setkání u příležitosti 29. narozeniny popové ikony, Dybala jí předává svůj dres s vlastnoručním podpisem a vypadá, že ani nemůže být šťastnější.

„Nádherné vzpomínky! Ať záříš jako diamant,“ připomněl na Twitteru známý song populární zpěvačky. „Všechno nejlepší k narozeninám, královno,“ dodal k fotografii, na níž drží dres se svým jménem a kráska z Barbadosu má hlavu položenou na jeho rameni.

Cristiano Ronaldo je gay, tvrdí zpěvačka Rihanna.
Cristiano Ronaldo je gay, tvrdí zpěvačka Rihanna.

Dybalu, kterého v Itálii přirovnávají ke krajanovi Lionelu Messimu a předpovídají mu skvělou budoucnost, dal s popovou hvězdou nejspíš Rihannin bratr Rorrey, známý fanoušek Juventusu.

Každopádně však útočník Juventusu na obrázku skutečně „září jako diamant“. A Rihanna? O té je známo, že ke sportovcům má blízko. Nedávno se spekulovalo o jejím vztahu s trojnásobným mistrem světa F1 Lewisem Hamiltonem (32 nebo s fotbalistou Karimem Benzemou.