Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Další slavná v rodině! Vnadná dcera fotbalové legendy prorazila jako topless modelka

Autor: ija

Je dcerou mistra světa a vítěze EURO, ale popularitu si docela dobře dokáže získat i sama. Dcera francouzské fotbalové legendy Franka Leboeufa má na Instagramu, kde často a ráda vystavuje hodně lechtivé fotky, víc než 44 000 fanoušků. Okouzlující Jade (25) je totiž vyhledávanou modelkou, která předvádí hlavně spodní prádlo a plavky a neváhá se ukázat i „nahoře bez“. Navíc do Hollywoodu to má co by kamenem dohodil, a tak je docela možné, že má před sebou i lákavou hereckou kariéru. 

Francouzský obránce a hvězda Chelsea Frank (49) není jedinou známou osobností v rodině Leboeufů. Ke slávě rodu významně přispívá i jeho dcera Jade (25), která se může pochlubit (a také se na sociálních sítích ráda chlubí) krásnou tváří i postavou a také bohatým výstřihem. Před rokem, právě na MDŽ, se neváhala ukázat nahoře „bez“, aby tím povzbudila ženy, aby ukázaly svá těla a „bojovaly tím za svá práva."

Otec Frank strávil po fotbalové kariéře dva roky v Los Angeles, kde studoval herectví, a pak se objevil v několika filmech a divadelních hrách. Také Jade se usadila v metropoli hereckého průmyslu a možná hodlá jít v otcových stopách. Na sociálních sítích popisuje sama sebe jako „narozena ve Francii, žije v LA, má v sobě španělskou krev."

Fotbalista Frank Leboeuf není jedinou známou osobností v rodině, dcera Jade prorazila jako modelka.
Fotbalista Frank Leboeuf není jedinou známou osobností v rodině, dcera Jade prorazila jako modelka.