Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šachistka, co ohromila Guardiolu: Rusku závidí ambasadorku fotbalového MS 2018!

Autor: ija

Okouzlující modelka Victoria Lopyrevová (33) je sice ambasadorskou fotbalového mistrovství světa 2018, ovšem dokazuje, že i šachy mohou být pořádně sexy! Ruská kráska, která má na sociálních sítích víc než milion fanoušků, si zapózovala na gigantické šachovnici s figurkami a zase jednou předvedla své dokonalé tělo. Netrvalo dlouho a fotografie měla 35 tisíc „lajků“.

Krásná Vika dokáže fotbalové fanoušky po celém světě pořádně nažhavit, pikantními fotkami na Instagramu totiž vůbec nešetří. A fanoušci jsou tím okouzlení.

Blonďatá sexbomba je Miss Ruska z roku 2003 a pracuje jako modelka, televizní moderátorka, herečka a bloggerka. Jako oficiální ambasadorka mistrovství světa, které příští rok hostí Rusko, má propagovat své rodné město Rostov na Donu, šampionát a Rusko jako celek.

V rámci mistrovství bude organizovat akce pro děti se známými ruskými hráči. Fotbalové prostředí zná dobře nejen jako moderátorka populární fotbalové relace. Dřív byla manželkou útočníka Krasnodaru Fjodora Smolova.

Byla manželkou útočníka Krasnodaru Fjodora Smolova, dva roky. Má fotbalové konexe jako moderátorka, byla hvězdou ruské verze reality show.

Modelka Victoria Lopyrevová je ambasadorkou fotbalového mistrovství světa v Rusku, fanoušci po celém světě ji milují.
Modelka Victoria Lopyrevová je ambasadorkou fotbalového mistrovství světa v Rusku, fanoušci po celém světě ji milují.