Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Chudák Neymar! Přijde o narozeniny krásné Rafaelly, nemá dost žlutých karet

Autor: ija

Hvězdný útočník Barcelony Neymar (25) má okouzlující sestru, jejíž tvář si nechal dokonce vytetovat na tělo a s níž má velmi blízký vztah. Minulé dva roky se mu podařilo být při tom, když oblíbená sestřička slavila narozeniny. Šťastnou náhodou totiž zrovna nesměl hrát kvůli žlutým kartám. Letos se ale velkolepá oslava bude muset obejít bez něj. Brazilská fotbalová hvězda má na kontě jen jednu žlutou a Rafaella Beckranová slaví 21. narozeniny už 11. března.

Poslední dva roky to Neymarovi vyšlo skvěle! V sezoně 2013/2014 dostal pátou žlutou kartu 29. února v zápase proti Granadě, takže mohl v pohodě odletět do Brazílie. Další sezonu La Ligy se vykartoval 3. března proti Rayo Vallecano, vysloužil si stopku a mohl vesele vyrazit na párty. Letos se ale zapomněl, fauloval už na podzim, takže se mu podařilo odpykat si zákaz už v prosinci.

Neymar a jeho sestra Rafaela
Neymar a jeho sestra Rafaela

Na jaře pak nestačil nasbírat dost žlutých karet a do narozenin už to zřejmě nestihne. Rafaela se zřejme bude muset spokojit s pohlednicí od oblíbeného bráchy. Ledaže…
Stejnou „službu“ by udělala i červená karta. Takže pokud bude ve zbývajících zápasech Neymar na hřišti poněkud razantnější, bude jasné, že oslavu si nechce přece jen nechat ujít.