Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Autobus s fotbalisty Liberce vybrzdilo na dálnici auto! Padali hráči, jídlo i pití

Autor: ps

Při cestování na zápas se svěřují do péče profesionálních řidičů, ale ti mají povolání k pohledání. Obzvlášť, když jejich autobus na dálnici v nejrychlejším pruhu vybrzdí blázen s citröenem! Tenhle nepříjemný incident prožili minulý týden fotbalisté Liberce po cestě na pohárové utkání.

Po tříproudové dálnici směřoval tým Liberce k pohárovému duelu do Tábora (3:1). Na okraji Prahy u Průhonic se řidič autobusu rozhodl pro předjíždění, najel do levého pruhu, ale pak se nestačil divit.

Řidič černého citröenu ho zprava podjel, udělal nebezpečnou myšku mezi předjížděnými vozidly, najel před předek desetitunového monstra a prudce zabrzdil. Šofér rychle zareagoval, dupl na pedál, zpomalil a zabránil srážce. Jenže musel korigovat rychlost zhruba ze 100 km/h na 40km/h, což je v levém nejrychlejším pruhu problém!

Podívejte se, jak šílenec vybrzdil autobus Liberce:

Naštěstí se tento incident obešel bez havárie, ale v autobusu se potloukli dva fotbalisté, popadalo pití i svačina. „Stál jsem, bus brzdil, tak jsem šel okamžitě k zemi. Bylo to silné brzdění,“ postěžoval si liberecký záložník Egon Vůch pro TV Nova, který doufá, že se viník najde.

Případ už řeší policie a hříšníkovi, který mohl způsobit vážnou nehodu, hrozí trest. Díky natočenému videu mají strážci zákona k dispozici důkazy včetně poznávací značky černého citröenu. Tak snad ten šílenec dostane co proto!

Kapitán Liberce Milan Baroš nedal penaltu, ale nakonec přece jen gól dal
Kapitán Liberce Milan Baroš nedal penaltu, ale nakonec přece jen gól dal