Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zakázaná odměna! Hrdina Helcelet doma obskakuje zraněnou Rosolovou

Autor: ija

Z atleta pečovatelem. Bronzový sedmibojař z halového mistrovství Evropy Adam Sebastian Helcelet (25) nemůže po zisku cenné medaile jen tak vysadit z tréninku a relaxovat. Naopak, doma mu začala druhá šichta. Jeho přítelkyně Denisa Rosolová je pořádně potlučená po těžkém pádu v rozběhu čtvrtkařek, a tak se o ni bude starat. 

„Prožíval jsem to s ní. Tahle medaile je i za ni. A pro ni,“ prohlásil po příletu z Bělehradu. Smůla a zranění jeho lásky ho úplně vyčerpaly. „Jsem šťastnej, že jsem to takhle zvládl, protože v pátek mi absolutně odešly síly,“ přiznal, jak psychicky náročný to byl závod. 

I proto byl po příletu unavený a přiznal, že by nejraději spal. Jenže v příštích dnech na něm zřejmě bude starost o domácnost. „Musím nakoupit. A taky ještě nevím, co budu vařit,“ smál se.

Vyřešil to ale po svém a dokonce se rozhodl, že si oba dopřejí i něco z jindy zapovězeného jídelníčku. „Objednali jsme si domů pizzu, v týdnu si ještě zajdeme někam na dobré jídlo. Možná dáme i vínko,“ plánoval. To se to bude Denise Rosolové uzdravovat, když má tak pozorného pečovatele!

Adam Sebastian Helcelet prozradil, že po náročném šampionátu si s přítelkyní Denisou Rosolovou dopřejí i jindy zakázanou pizzu.
Adam Sebastian Helcelet prozradil, že po náročném šampionátu si s přítelkyní Denisou Rosolovou dopřejí i jindy zakázanou pizzu.