Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Speciální gratulace k narozeninám Kvitové: Už žádné ordinace, přejí herci z Ordinace

Autor: top, zej

Kdyby mohli, použili by schopnosti svých seriálových hrdinů a snažili by se ji co nejrychleji uzdravit. Nejde to, tak aspoň herci z Ordinace přejí Petře Kvitové vše nejlepší!

Česká tenistka dnes slaví 27. narozeniny. Za normálních okolností by sfoukla svíčky na dortu na turnaji v kalifornském Indian Wells. Jenže kvůli zranění ruky, kterou jí před Vánoci pořezal neznámý lupič, je Petra stále mimo kolotoč WTA a momentálně už druhým týdnem pobývá na Lanzarote, kde pokračuje v rekonvalescenci a kondiční přípravě.

Právě na Kanárské ostrovy tedy budou dnes směřovat přání z celého světa k narozeninám. Nejčtenější český deník Blesk se připojuje. Za statisíce čtenářů a celou redakci přejeme štěstí, lásku a hlavně brzké uzdravení.

A jako malé překvapení jsme zprostředkovali blahopřání od představitelů hlavních hrdinů Petřina oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kvitová je jeho velkou fanynkou. Dokonce si jeden díl pustila na uklidněnou večer předtím, než v roce 2014 vyhrála podruhé Wimbledon. „Ordinaci už sleduju dlouho. Na cestách, když jsem pořád v zahraničí, je to příjemná změna, slyšet češtinu,“ vyjádřila se dříve.

Takže milá Petro, vše nej a hlavně už žádné návštěvy ordinace, ale jen Ordinace u televize...

Parta herců, které je možné v seriálu Ordinace v růžové zahradě vidět.
Parta herců, které je možné v seriálu Ordinace v růžové zahradě vidět.

 

Co herci Kvitové přejí?

„Milá Petro, kdybyste se narodila o den později, mohly bychom narozeniny slavit společně. Přeji Vám, abyste je oslavila pokud možno ve zdraví, které Vám přeji i do dalších let. A jelikož Vám všichni v naší rodině moc fandíme, budeme vám držet palce do dalších sportovních i životních výher.“
Zlata Adamovská alias Běla Páleníková

„Petro, já Vám přeju »jen« to, co si sama nejvíc přejete. A především Váš brzký návrat na kurty ve stejné anebo ještě lepší formě.“
Martin Stránský alias Ota Kovář

„Milá Petro, přeji Vám k Vašim 27. narozeninám (mimochodem 27 je moje šťastné číslo) co nejvíce lásky, podpory Vašich přátel a fanoušků, nezdolné tělo a víru, tunu radosti a nadhledu, díky kterým budete vítězit ve všech odvětvích života! Mám Vás ráda.“
Ivana Jirešová alias barmanka Lucie

Kvitová: Je mi jedno, jak dlouho to potrvá, chci se vrátit
Video se připravuje ...