Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Brazilka s nejkrásnějším pozadím předpověděla Barceloně postup. Pařížanům ukázala zadek!

Autor: pv

Je velkou fanynkou Barcelony a dává to o sobě hodně vědět. Brazilka s nejkrásnějším pozadím na světě Suzy Cortezová (27) předpověděla, že katalánský klub čeká ve středu v Lize mistrů historický zápas. Nakonec se její věštba naplnila a Messi a spol. senzačně otočili skóre 0:4 z prvního utkání a v odvetě zdolali Paris Saint-Germain 6:1.

Oblékla si rozstříhaný dres Barcelony, aby na snímku předvedla oblé křivky a jala se věštby. „Jsem si jistá, že uvidíme historický moment pro fotbal. Nejlepší tým všech dob FC Barcelona porazí PSG na Camp Nou o pět branek,“ tvrdila před utkáním Cortézová, která před dvěma lety vyhrála prestižní soutěž Miss BumBum o dívku s nejkrásnějším pozadím.

Miss BumBum před utkáním predikovala historickou výhru
Miss BumBum před utkáním predikovala historickou výhru

Bude nahé překvapení?

Během zápasu prožívala jedno vzrušení za druhým a na vrchol blaha ji dostal postupový šestý gól vstřelený Robertem. „Co je nemožné pro ostatní týmy je možné pro FC Barcelonu. Můžete se těšit na překvapení, které za odměnu přichystám,“ psala na sociální sítě vnadná Suzy.

Dá se předpokládat, že překvapením bude její nahá fotografie a pomalovaná bude v barvách katalánského velkoklubu.

Messi má kvůli ní problém

Už v minulosti se na podobných snímcích fanouškům představila.

Speciální odvážné fotky posílala i největší hvězdě Barcelony Messimu. Z toho neměla vůbec žádnou radost jeho přítelkyně a matka dvou dětí Antonella Roccuzzová. Argentinský útočník si tak musel na sociální síti zablokovat, aby ho už dál neobtěžovala.