Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Čeká miminko a v červnu se vdává: Růžičkova Maruška poprvé promluvila!

Autor: ps

Zatím se o své zážitky s milovaným trenérem Vladimírem Růžičkou (53) dělila jen na sociální síti. S tím už je teď konec. Snoubenka chomutovského kouče Marie poprvé promluvila! Jak to má s miminkem a plánováním společné budoucnosti?

Vladimír je s  Marií zhruba rok a půl a vůbec se jim to nezdá jako krátká doba na to, aby plánovali společnou budoucnost. Naopak! Stane se z nich rodina a někdy kolem srpna by se jim mělo narodit první dítě.

„Hlavní je, aby bylo miminko zdravé,“ řekla brunetka Marie pro portál TN.cz. „Nezáleží, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Pohlaví je to nejmenší. Jména už máme vybraná, ale necháme si je pro sebe,“ upozornila, že alespoň část svého soukromí chtějí tajit.

Marie si s Vladimírem užívá, kde jen to jde.
Marie si s Vladimírem užívá, kde jen to jde.

Vzhledem k tomu, že už se blíží Marušky třicáté narozeniny, děti bývají jedním z častých témat. „Ale já jsem je nikdy neplánovala, až teď s Vláďou. Musím přiznat, že jsem děti měla a mám velice ráda,“ přikyvovala.

Růžička tak bude moci využít svých zkušeností. Jeho děti dcera Eva a syn Vladimír už jsou sice dospělí, tak hold bude muset přebalování a podobné záležitosti trochu oprášit.

Na Červeném Hrádku, kde budou mít v létě veselku, půjde kouč podruhé dobrovolně do chomoutu. Poprvé se ženil v roce 1982, kdy si bral již zesnulou manželku Evu (v únoru podlehla rakovině slinivky). A to bylo v době, kdy Marie ještě nebyla na světě…

Jak vypukla Růžičkova kauza kolem zpronevěry se podívejte ZDE:

CELÉ VIDEO: Jak je to s Růžičkou a záhadným půl milionem?
Video se připravuje ...