Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Má přítelkyni, ale miluje striptérky. Uspokojí je boxer Mayweather i v Praze?

Autor: pv

Miluje svobodu a zábavu. Boxerský velikán Floyd Mayweather (40) se nedokáže usadit po boku jedné ženy, přestože je nyní "ve vztahu" s Doralií Medina. Za život vystřídal stovky slečen a paniček a nejraději se obklopuje striptérkami, které se kolem něj natřásají. Důležité pro něj je, aby měly pořádný zadek. Najde si o víkendu v Praze svou novou múzu?

Během své evropské tour s názvem Neporažený zamířil Mayweather do Birminghamu, kde se setkal s mladou britskou prodavačkou, která ho už před rokem uhranula. Přestože ji tehdy znal jen pár dnů, vzal dvacetiletou Ramarni na výlet přes půl světa do Los Angeles. I nyní se k sobě hodně měli a určitě nezůstalo jen u doteků. Jeho oficiální partnerce Doralii Medina to zřejmě nevadí.

Floyd Mayweater umí ocenit dobré tvary i pohyby.
Floyd Mayweater umí ocenit dobré tvary i pohyby.

Teď je tu ale nové město a nové ženy. Boxer a miliardář se objeví v Praze, aby potěšil příznivce boxu a hlavně sebe a vnadné dívky. Vždyť jen za večer dokáže utratit v nočním klubu 20 tisíc dolarů (milion korun) jako nedávno v Detroitu. Striptérkám strká za kalhotky ruličky bankovek a užívá si jejich sexem nabité vystoupení. Dočkají se i slečny v hlavním městě České republiky pořádné finanční injekce od slavného sportovce?

Témata:  sexstriptérkanoční klubPrahaMayweatherVIPsport