Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Svět podle Mayweathera: bouráky, diamanty, holky. A prachy

Autor: ija

Neboxuje už půldruhého roku, zájem fanoušků o něj ale neuvadá. Boxer v důchodu Floyd Mayweather (40) se o to vydatně stará. Na Instagramu má 14 milionu fanoušků, na Facebooku o milion méně a na Twitteru ho sleduje sedm milionů lidí. A Floyd, přezdívaný „Money“, je nikdy nezklame. O tom, jak žije neporažený boxer, se ze sociální sítí dozvíme skoro všechno.

Pochlubí se sbírkou luxusních hodinek a diamantových řetězů, botníkem obsahujícím desítky párů obuvi, sdílí fotky opulentních snídaní s výhledem na moře, halí se do designových ručníků dražších než celý bazén, při cestování se ochotně svěří, že jeho zavazadla mají větší hodnotu než celé letadlo, kupuje si (a dává to ve známost) luxusní auta, kterých má údajně přes stovku. Předvádí kufry plné bankovek, které vyhrál na sázkách v americkém fotbalu. 

Letos v létě utratil skoro 200 milionů za luxusní sídlo v Miami s pěti koupelnami. Aby toho nebylo málo, fotku nového sídla zveřejnil se dvěma vozy Bugatti přede dveřmi. Jako velký fanoušek aut má údajně před sto exemplářů, mezi nimi kousky jako Bentley Muslanne, Bugatti Veyron, Ferrari 458 Italie, Ferrari Fiorano, Ferrari Enzo a McLaren 6508. Tím vším se fanouškům neváhal svěřit. Ostatně, má se čím chlubit. Podle časopisu Forbes nashromáždil v přepočtu téměř 18 miliard korun.