Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Odměna pro fotbalisty i fanoušky Barcelony. Kochejte se obřím zadkem Miss BumBum

Autor: spo

Jak slíbila, tak i učinila. Modelka Suzy Cortezová (27) je velkou fanynkou Barcelony. Brazilka s nejkrásnějším pozadím na světě předpověděla, že katalánský klub čeká ve středu v Lize mistrů historický zápas. Nakonec se její věštba naplnila a Messi a spol. senzačně otočili skóre 0:4 z prvního utkání a v odvetě zdolali Paris Saint-Germain 6:1. Hráčům i fanouškům slíbila, že je odmění.

Cortezová o sobě tvrdí, že je nejkrásnější a nejvěrnější fanynkou Barcelony a věřila i v postup přes PSG v Lize mistrů. Po senzačním obratu jásala na sociální síti.

„Co je nemožné pro ostatní týmy je možné pro FC Barcelonu. Můžete se těšit na překvapení, které za odměnu přichystám,“ psala na sociální sítě vnadná Suzy.

Suzy se pochlubila holou zadnicí. A že je pořádná!
Suzy se pochlubila holou zadnicí. A že je pořádná!

Nyní tak skutečně učinila a nafotila snímek, jak stojí nahá ve vaně a vnady si zakrývá dresem Messiho. Své obři pozadí však nechala odhalené, aby se všichni mohli pokochat. Navíc v ruce měla nafouklý balónek ve tvaru šestky. Šest gólů totiž Katalánci dali PSG.

„To je speciální fotka pro všechny fanoušky Barcelony, kteří věřili v postup,“ pravila Cortézová. A že se bylo na co dívat.