Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Další utajená matka! Ronaldo čeká dvojčata, s krásnou Georginou to ale není

Autor: ija

Cristiano Ronaldo (32) se brzy stane otcem dvojčat. S horkou novinkou přišla anglická média s odvoláním na zdroj blízký rodině portugalské hvězdy Realu Madrid. Matkou dětí ale nemá být současná přítelkyně Georgina Rodríguezová, kterou Ronaldo s pompou představil v lednu na galavečeru, kde přebíral cenu pro nejlepšího fotbalistu světa za minulý rok.

Ronaldo si před šesti lety „pořídil“ syna Cristiana juniora ve Spojených státech s náhradní matkou, jejíž identitu nikdy neodhalil. O chlapce se vzorně stará sám, za pomoci své matky Dolores.

A stejný postup prý zvolil i v druhém případě. Dvojčata, obě mužského pohlaví, má brzy porodit Američanka ze západního pobřeží USA, která už je ve vysokém stupni těhotenství. 

Ronaldův triumf s ním oslavila přítelkyně Georgina Rodriguezová i syn Cristiano
Ronaldův triumf s ním oslavila přítelkyně Georgina Rodriguezová i syn Cristiano

„Cristiano a jeho rodina se už nemůžou dočkat, až budou noví členové klanu v Madridu,“ řekl zdroj blízký rodině. „On je na soukromí trochu tajnůstkářský, ale blízkým přátelům řekl, že chlapečci přijdou velmi brzy.“

Podle zdroje prý Ronaldo cítí, že přišel čas, aby jeho syn měl sourozence, s nimiž by vyrůstal. Cristiano mladší se narodil v červnu 2010 utajené náhradní matce ze San Diega.

Real Madrid - Betis: Marcelo skvěle našel Ronalda a ten hlavou srovnal
Video se připravuje ...