Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrdličko, hlídej si ji! Jeho tenisová láska Plíšková se ohnula pro balonek a...

Autor: pv

To bylo o fous. Nejlepší česká tenistka Karolína Plíšková (24) si na turnaji v americkém Indian Wells pořádně zahrává. Během tréninku na sobě měla triko s pořádným výstřihem. Když se ohnula přes síť, aby si podala balonek, málem v celé kráse odhalila svá prsa.

Přítelkyně sportovního moderátora a komentátora Michala Hrdličky se nebojí nosit odvážné šaty na slavnostní akce. Tentokrát měla ale hodně bujný výstřih i na tričku ve kterém trénovala. Přesvědčit se o tom mohli fanoušci, jenž ji sledovali v akci na kurtu.

Největší pozdvižení Karolína vyvolala, když se ohnula pro balonek a vykoukly její vnady. Ještě že měla pod trikem sportovní podprsenku, která zabránila tomu, aby bylo vidět úplně vše! Hrdlička by si měl tak svou lásku, třetí hráčku na žebříčku WTA, pořádně hlídat.

To manžel slovenské tenistky Dominiky Cibulkové na vyzývavé modely své ženy úplně rezignoval. Loňská vítězka Turnaje mistryň tak často hraje v oblečení, kde jí prsa i s bradavkami prosvítají. „Michal není žárlivý,“ tvrdí Cibulková o svém muži. Tak asi proto jí dovolí skoro vše.

Plíšková se ohnula pro balonek a vyvolala poprask
Plíšková se ohnula pro balonek a vyvolala poprask