Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Toho v Janově neudrží... Schick je na roztrhání, Inter přišel s MEGA nabídkou!

Autor: ps

Z tohohle kluka se rýsuje fotbalista, kterého Česko dlouho nemělo! Útočník Sampdorie Janov Patrik Schick (21) udivuje v Itálii svými výkony a jeho přestup v letním období jen těžko něco zastaví. Poslední nabídka je velkorysá, Inter za něho nabízí 625 milionů korun!

Bankovky budou létat vzduchem, slavný italský klub cítí krev. Českou talentovanou krev! A Inter je podle »špageťáků« z deníku Gazzetta dello Sport ochotný za skvěle hrajícího Schicka vytáhnout z pokladny i více než půl miliardy korun.

Reprezentační forvard prý upoutal sportovního ředitele milánského Interu Piera Ausilia. „Funkcionáři klubu už se s vedením Janova sešli už několikrát. Chtějí ho, klidně ho pak nechají ještě rok v Sampdorii, aby tam dokončil svůj fotbalový vývoj,“ píše list.

Přitom Patrikovi stačilo jen pár měsíců, aby si v Itálii vybudoval tak skvělou pozici. Když přihlédneme k tomu, že v základní sestavě Sampdorie nastupoval jen sporadicky, pak jde o unikátní progres! Toho si všiml i viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd, u něhož byl rovněž na námluvách.

A jaká je Schickova italská vizitka? Gól dá každých 104 minut a je druhým nejlepším střelcem svého klubu. Síť rozvlnil celkem devětkrát. Tak jen tak dál!

Český útočník Sampdorie Janov Patrik Schick slaví gól
Český útočník Sampdorie Janov Patrik Schick slaví gól