Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Fotbalista děkoval v televizi manželce... a přítelkyni. Šíleně to pak žehlil

Autor: ija

Ghanský fotbalista Mohammed Anas si neuvěřitelně zavařil! Po utkání, v němž zazářil, přebíral cenu pro nejlepšího muže zápasu a poděkoval fanouškům, manželce A přítelkyni. Když si uvědomil, co řekl, horečně se snažil zachránit, co se dá. Opakoval, jak manželku miluje, a bizarně vysvětloval, že přítelkyní myslel svou dceru.

Pozápasové interview nejlepšího hráče jihoafrického Free State Stars obletělo svět. Mohammed Anas dal dva góly a zachránil remízu svého týmu proti Ajaxu Kapské Město. Pak si ale hvězda z Ghany pěkně naběhla.

V euforii ze sebe bez přemýšlení sypala něco, co rozhodně venku být nemělo. „Děkuju svým fanouškům, svojí ženě a svojí přítelkyni,“ vyhrkl Anas. Ve snaze vykroutit se z prekérní situace se do toho zamotával čím dál tím víc. „Myslím svojí ženě. Promiňte, myslel jsem svoji ženu,“ opakoval. 

Vzkaz pak adresoval přímo manželce, s níž je sedm let: „Strašně tě miluju, miluju tě z celého srdce.“ A nakonec to zabil ještě víc bizarním vysvětlením: „Moje rodina ví, že svojí dceři říkám přítelkyně. Proto jsem o ní mluvil. Žádnou přítelkyni ve skutečnosti nemám. Manželku moc miluju, dala mi dvě nádherné děti. Je milá. Ona ví, jaký jsem, nebojím se, že ne,“ snažil se, co mohl.

Nakonec si na celé situaci našel i něco pozitivního „Teď jsem slavný, znají mě lidé na celém světě.“ A to má pravdu. Otázka je, zda ho tahle sláva nepřijde příliš draho.

VIDEO | Podívejte se na rozhovor s fotbalistou, který zmínil manželku a přítelkyni