Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Troufalý golfista oslovil modelku, aby mu dělala caddyho! Blonďatá sexbomba kývla

Autor: ija

Americký golfista Grayson Murray (23) získal obrovskou motivaci k tomu, aby se kvalifikoval na turnaj Masters do Augusty. Když se mu to podaří, bude mít možná nejpřitažlivějšího caddyho v dějinách. Pomoc mu přislíbila vnadná modelka Lindsey Pelasová. 

Murray, jemuž ve světovém žebříčku patří až místo kolem sto padesátky, si nejspíš myslel, že je bez šance, když se blonďaté sexbomby na Twitteru zeptal, jestli by mu nedělala caddyho, pokud se na Masters kvalifikuje. K jeho překvapení, a možná k překvapení všech jeho followerů, kráska z Playboye kývla.

Američanovy mizerné výkony v posledních pěti turnajích mu moc šancí nedávaly, ale teď se to možná změní. Aby dosáhl svého cíle, musí na konci března vyhrát turnaj v Houstonu. „Vypadá to, že teď mám o něco větší motivaci,“ tweetoval.  

Pelasová, která má na Instagramu šest milionů fanoušků, je považovaná za jednu z nejvíc sexy žen na sociálních sítích, a existuje dlouhá řada sportovních hvězd, které se pokoušely o osobní setkání s ní, a neuspěly.

Vypadá to, že Murraymu teď drží palce úplně všichni. Kdo by nechtěl vidět tuhle sexy krásku na greenu?  

Modelka Lindsey Pelasová přislíbila golfistovi Graysonu Murraymu, že mu bude dělat caddyho na Masters. Pokud se tam Američan kvalifikuje.
Modelka Lindsey Pelasová přislíbila golfistovi Graysonu Murraymu, že mu bude dělat caddyho na Masters. Pokud se tam Američan kvalifikuje.