Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Co se přihodilo Jágrově Veronice? Hrůza a děs o 26. narozeninách!

Autor: zal

Mluví v hádankách, ale jedno je jasné. Její narozeninový den neproběhl podle představ. Co se přihodilo Veronice Kopřivové, která ve středu oslavila šestadvacet let? Rozešla se snad s Jaromírem Jágrem?

„Dnešní den, hrůza děs, žádná sláva, ale takový je holt život,“ zanechala Veronika v den svých narozenin na Facebooku tajuplný vzkaz. U něj se sice objevila fotka, na které vypadá u oceánského mola naprosto šťastně, nicméně ke stejnému obrázku na Instagramu napsala: „Úsměv pokaždé neznamená, že člověk je šťastný nebo veselý. Mnohdy oznamuje něco důležitějšího – že je silný.“

Přítelkyně Jaromíra Jágra nebyla ze svých 26. narozenin úplně nadšená. Veronika si na sociální síti postěžovala.
Přítelkyně Jaromíra Jágra nebyla ze svých 26. narozenin úplně nadšená. Veronika si na sociální síti postěžovala.

Co stojí za trápením Veroniky, zůstává záhadou. Snad je to mizerná forma hokejistů Floridy, kteří mají už jen teoretickou šanci na play off. Deset zápasů před koncem základní části ztrácí propastných devět bodů. A to pak asi není s Jaromírem Jágrem doma úplně švanda, protože ten si vždy neúspěchy hodně bere.

„Nejdůležitější je si uvědomit, že vždy může být ještě hůř, než je právě teď,“ hledala Kopřivová aspoň nějaká pozitiva na nepovedeném dni.