Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující vyjádření snoubenky fotbalové hvězdy: Modlitby za Londýn? Nesnáším!

Autor: ija

Snoubenka anglického fotbalisty Chrise Smallinga, někdejší modelingová hvězda Sam Cooková (31) šokovala, když veřejně zkritizovala vlnu podpory obětem teroristického útoku v Londýně. Na sociálních sítích se nechala slyšet, že „nemůže vystát všechny ty modlitby pro Londýn, modlitby pro Paříž a pro Belgii."

Šokující post se na Instagramu objevil sotva 24 hodin poté, co terorista při hrůzném útoku v centru Londýna zabil čtyři lidi včetně policisty. Cooková míní, že lidé umírají každý den všude po celém světě.

„Co těch 30 lidí, kteří zemřeli při americkém leteckém útoku v Sýrii? Tyhle životy neznamenají nic?“ ptá se modelka a vyzývá, aby se lidé modlili „za celý svět“.

Modelka Sam Cooková je snoubenkou fotbalisty Chrise Smallinga.
Modelka Sam Cooková je snoubenkou fotbalisty Chrise Smallinga.

Není to zdaleka poprvé, co se prominentní pár stal terčem kritiky. Před třemi lety si Smalling pořádně zavařil, když si na maškarní párty oblékl kostým sebevražedného útočníka. Později se omluvil za „své necitlivé rozhodnutí.“

Smalling, který požádal Cookovou o ruku loni na dovolené na Bali, také tweetoval o útoku a vyjádřil soustrast těm, kteří ztratili své blízké.