Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koukalové ubyla soupeřka. Kráska z Playboye čeká dítě s lyžařskou hvězdou

Autor: ija

Biatlonistka Gabriela Koukalová a její manžel Petr jsou jedním z nejoblíbenějších párů českého sportu. Podobný „pár snů“ tvoří v Německu její soupeřka Miriam Gössnerová (26) a hvězda světového slalomu Felix Neureuther (33). Tuhle soupeřku si však Koukalová může pro příští sezonu  škrtnout. Populární Miri, kterou si před časem na titulní stranu vybral pánský magazín Playboy, teď čeká prvního potomka. 

Zprávu zveřejnil Felix Neureuther na svém facebookovém profilu, kam umístil fotografii, na níž líbá kulatící se bříško své lásky. „Začátek všeho je malý. Máme velkou radost,“ připsal.

Biatlonistka Miriam Gössnerová a lyžař Felix Neureuther tvoří pár už téměř čtyři roky, teď oznámili, že čekají první dítě.
Biatlonistka Miriam Gössnerová a lyžař Felix Neureuther tvoří pár už téměř čtyři roky, teď oznámili, že čekají první dítě.

S Gössnerovou tvoří pár už od roku 2013, kdy se setkali na klinice, kde oba usilovali o brzký návrat po zranění. Teď bude možná následovat svatba. Na svatbě Neureutherova nejlepšího kamaráda, fotbalisty Bastiena Schweinsteigera s tenistkou Anou Ivanovičovou to byla právě Gössnerová, kdo chytil svatební kytici.

Němečtí fanoušci se hned začali těšit, že z potomka prominentní dvojice vyroste sportovní megahvězda. Gössnerová má doma štafetové olympijské stříbro a dvě zlata z mistrovství světa, Neureuther celkem pět medailí ze světových šampionátů včetně letošního slalomového bronzu. Navíc elitním slalomářem byl i jeho otec Christian a maminka Rosi, dívčím jménem Mittermeierová, je dvojnásobnou olympijskou vítězkou a trojnásobnou mistryní světa. 

UNIKÁTNÍ VIDEO: Sezona Koukalové? Dva glóby, pět milionů, 462 tref do terče
Video se připravuje ...