Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Koukalová vybírala šaty na vyhlášení biatlonisty roku: Modelka Gabi!

Autor: mik

Kdepak, ta holka kdyby si na sebe vzala umazanou papírovou krabici, pořád bude kočka. A teď si vezměte, že Gabriela Koukalová (27) si zkoušela luxusní šaty na dnešní vyhlášení biatlonisty roku!

V salonu, který jí vloni vyšňořil i na svatbu, si proto usměvavá rusovláska zahrála na velkou modelku a šaty střídaly šaty. Jednou jablonecká rodačka, jež na letošním MS vybojovala tři medaile, vyběhla z kabinky coby princezna v blankytné modři, za chvíli už ale pózovala v jasně růžových šatičkách. Nebo je libo žluto-zelenou kombinaci? Levandulový model až ke krku? Žádný problém!

Teď jen, které si vzít do Národního domu na Vinohradech na večerní vyhlášení prestižní ankety milovníků flinty a běžek. Vloni Koukalová zvolila tmavě modré šaty a anketu suverénně ovládla. A jiný scénář se nečeká ani letos.

„Jaké jí sluší nejvíc?“ hecoval fandy biatlonový tým, který fotky zveřejnil. „Modré nebo růžové.“ „Jednoznačně žluté,“ předháněli se na fanoušci, kteří chtěli Gábině poradit. Na jednom se však shodli všichni. „Jí sluší úplně cokoli.“

Větší tajenkou než to, kdo letos anketu vyhraje, tak zřejmě bude, v jakých šatech vkročí Gabriela na pódium.

Jakou róbu zvolí Gabi na vyhlášení ankety Biatlonista roku?
Jakou róbu zvolí Gabi na vyhlášení ankety Biatlonista roku?

UNIKÁTNÍ VIDEO: Sezona Koukalové? Dva glóby, pět milionů, 462 tref do terče
Video se připravuje ...