Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Boxer Mayweather chystá striptýzový klub. Neuvěříte, co se tam bude pít

Autor: ija

Z kontroverzního boxera Floyda Mayweathera (40) se stává velký byznysmen. Za kariéru v ringu vydělal v přepočtu přes 15 miliard korun a část z nich teď hodlá investovat. V Las Vegas, kde žije, otevírá striptýzový klub. Na instagramovém účtu budoucího luxusního podniku zveřejnil video, na němž za pomoci několika spolupracovníků převáží na vozíku balíky bankovek a nakládá je do auta. Další položkou na seznamu sportovce, jemuž se přezdívá Money (tedy peníze), je koupě basketbalového klubu. O tom se už bavil s legendárním Magikem Johnsonem. 

Ne nadarmo se mu říká Money. Fotky s balíky peněz, které mu říkají pane, zveřejňuje Floyd Mayweather k smrti rád. Jako minulý týden, kdy poslal do světa fotku, jak sedí ve svém soukromém tryskáči s paklíky bankovek na klíně. Přidal poznámku, že vyhrál díky sázkám na eso basketbalistů Boston Celtics Isiaha Thomase. Oznámil také, že přišel na nápad koupit si vlastní tým z NBA. „Právě jsem se setkal s Magikem Johnsonem," prozradil fotkou.

Ještě dřív ale přichází na řadu striptýzový klub. Jak prozradil americkým médiím jeho právník, získat potřebnou licenci nebylo pro Mayweathera, který v Las Vegas žije, nic složitého. Licence mu dovoluje provozovat striptýz i prodávat alkoholické nápoje. Ty ale nebudou v jeho podniku ničím povinným. Aby byli hosté stejně ve formě jako sám majitel, mohou si k pití vybrat jen vodu. Samozřejmě tu od Mayweatherovy značky TMT.

Přestože má Mayweather peněz dost, nějaké další by se mu vzhledem k jeho aktivitám docela hodily. Brzy bude mít možná příležitost v duelu s hvězdou UFC Conorem McGregorem, o němž se mluví čím dál hlasitěji. Takový fight by Moneymu mohl přinést dvě a půl miliardy korun.

Boxer Floyd Mayweather vozí do auta balíky bankovek.
Boxer Floyd Mayweather vozí do auta balíky bankovek.