Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stupidita na Giru! Kráska z Playboye mávala a málem způsobila tragédii

Autor: ija

Britská modelka April Summersová (28) málem způsobila katastrofu a ještě se tím chlubí na sociálních sítích. Na Giro d´Italia předváděla, jaká je sportovní fanynka, v bílých šatech mávala do kamery a divoce poskakovala, a přitom si nevšimla, že se blíží peloton. Uskočila jen taktak, rozjetí závodníci profičeli jen pár centimetrů kolem ní.

Mohl z toho být velký problém!  A nebylo by to zdaleka poprvé, co fanoušek způsobil tragédii při cyklistickém závodě. Pořadatelé přitom nemají šanci uhlídat neukázněné diváky na všech místech. To byl i případ Summersové. Kdyby ji některý z cyklistů zachytil nebo kdyby se snažil vyhnout se jí, mohla z toho být hromadná kolize s nedozírnými následky.

Modelka z Playboye April Summersová tvrdí, že je fanynkou Interu Milán.
Modelka z Playboye April Summersová tvrdí, že je fanynkou Interu Milán.

Summersová, která se objevila i v magazínu Playboy, se z rodného Londýna přestěhovala na Sardínii a v Itálii je velkou celebritou. Na sociálních sítích často demonstruje své nadšení pro fotbalový klub Inter Milán.  Tentokrát to ale s fanděním poněkud přehnala a skuteční sportovní fanoušci nad jejím počínáním jen kroutí hlavou.