Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočky z nároďáku! Mrázkova Sára hraje volejbal, Gudasova žena se uvedla v X Factoru

Autor: pv
  • Podívejte se na krásné partnerky hokejových reprezentantů na MS

    Na ledě jim soupeři mohou závidět jejich dovednosti. V soukromí zase partnerky. Opory české hokejové reprezentace v čele s útočníkem Tomášem Plekancem se mohou pyšnit půvabnými ženami, ať už jde o zpěvačky, modelky nebo profesionální sportovkyni. Podívejte se na pětici krásek, které si získaly srdce českých hokejových hrdinů. 

  • Sára, partnerka brankáře Petra Mrázka

    Petr Mrázek patří mezi nejperspektivnější brankáře v NHL, jeho přítelkyně Sára Olivová je zase nadějná beachvolejbalistkaFoto Dana Kolářová

    Stejně jako její přítel je profesionální sportovkyní. Sára totiž tvoří pár v plážovém volejbale s Eliškou Gálovou. Během sezony, kdy objíždí turnaje po celém světě, se s brankářem Detroitu příliš nevidí a prožívají vztah na dálku. Jsou spolu přes dva roky a s častým odloučením se už dokážou vypořádat.

    Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
    Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem

  • Sylvia, manželka útočníka Michala Řepíka

    Krásná Sylvia čeká s hokejistou Michalem Řepíkem chlapečka.Foto Instagram/Facebook

    Má polské kořeny a dlouho žila v Kanadě. Proto i fandí týmu Vancouver Canucks v NHL. Velkou přízeň mají ale především kluby, ze které nastupuje její manžel. Když hraje národní tým s javorovým listem na dresu proti Česku, drží palce domovině svého muže. S  Michalem Řepíkem očekávají narození prvního potomka. Bude to chlapeček a na svět přijde měsíc po mistrovství světa.

  • Veronika, manželka útočníka Romana Červenky

    Kráska Veronika Machová a úspěšný hokejista Roman ČervenkaFoto spo

    Česká Miss World 2010 se údajně dala dohromady s hokejovým útočníkem přes sociální síť. Jsou spolu už přes šest let a mají čtyřletého syna Denise. Během těhotenství Veronika přibrala 25 kilogramů, ale dokázala se brzy vrátit na původní váhu. Přesto se rozhodla nadobro vyměnit roli modelky za návrhářku. Předloni se veřejně pochlubila novým větším poprsím, které si nechala udělat.

  • Lucie, manželka útočníka Tomáše Plekance

    Lucie Vondráčková s Tomášem PlekancemFoto Martin Sekanina (Blesk)
     

    S Plekancem je už šest let šťastně vdaná. Oblíbená česká zpěvačka žije s manželem a dvěma syny Matyášem (5) a Adamem (1) převážně v kanadském Montrealu. Do Česka létá Lucie jen několikrát do roka kvůli pracovním povinnostem. Kromě zpěvu vyniká i jako tanečnice a často sklízí trofeje v anketě Zlatý slavík.

  • Barbora, manželka obránce Radka Gudase

    Radko Gudas s manželkou Barborou.Foto Profimedia.cz

    Absolventka Janáčkovy akademie múzických umění o sobě dala poprvé vědět v talentové televizní soutěži X Factor, ve které před devíti lety zpívala. Loni v létě si Barbora vzala obránce Philadelphie, se kterým má roční dcerku Leontýnku, jenž dostala jméno po dědečkovi, bývalém hokejistovi Leovi Gudasovi. Barboru pojí přátelství se sestrou svého muže zpěvačkou Karolínou.

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###