Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Věštkyně Jolanda je zpátky a trefuje se. Teď předpovídá české zlato na MS!

Autor: spo

Legendární věštkyně Jolanda se vrátila do éteru a její předpovědi k hokejovému mistroství světa zatím skvěle vycházejí. Posuďte sami. „Gudas je hodně tvrdej, nebezpečnej. Půjde s nějakým hráčem do křížku,“ četla z karet před zápasem s Kanadou. A co se stalo? Obránce Radko Gudas pěstí sejmul spoluhráče z Philadelphie Claudea Girouexe, na kterého se přitom v té chvíli ani nedíval. Co dál předpovídá?

Že se nevyvede začátek zápasu s Finskem? Pro Jolandu, která po letech znovu věštila na žádost sázkovky Chance, žádné překvapení. Co se přesně dělo před utkáním nikdo netuší, ale kartářka to viděla jasně.

Věštkyně Joly má jasno! Na Norsko bílé dresy, když Češi zaberou, bude zlato
Video se připravuje ...

„Mladí muži si budou chtít užívat, vidím hojnost, alkohol, krásný ženy. Ty je utahají, budou s nimi dělat ty věci, co žena a muž chtějí,“ měla jasno ještě před děsivou první třetinou, po níž český tým prohrával o tři branky. Zároveň ji ale nezaskočila ani dosažená remíza po základní hrací době!

Pro další duel s Norskem budou podle Jolandy klíčové bílé dresy. „Červené ať si neberou, akorát by prohráli. I karta Kněz jim dává bílé dresy,“ říká. Zároveň se legenda televizní obrazovky a celebrita z Youtube nebojí odhadnout celkový výsledek šampionátu. „Vidím tady, že naši kluci na mistrovství zvítězí,“ předpovídá Jandačově partě zlatou tečku.

Vše o MS v hokeji 2017 čtěte ZDE »