Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Lavi Lavický láká Schicka do Vyšehradu. A je to u moře? ptal se střelec

Autor: rou

Patrik Schick se stává jedním z nejžádanějších mladých fotbalových útočníků v Evropě, do svých řad ho lákají hvězdné kluby nejen z Itálie, ale jedna překvapivá nabídka přiletěla i z Čech - a rozhodně ne ledasjaká! „Budeš mi to sklepávat a já to bombit do kasy,“ vyzývá italskou kometu internetový fenomén Julius „Lavi“ Lavický k přestupu do „jeho“ Vyšehradu.

Padlá fotbalová hvězda Lavický, alter ego herce Jakuba Štáfka ze seriálu Vyšehrad, na svém facebooku vyhlásila anketu, kam by měl Patrik Schick přestoupit. A vedle Juventusu, Arsenalu a Chelsea nezapomněl zmínit právě Vyšehrad. A nabídka to byla hodně lákavá.

Lavi Lavický má pro Patrika Schicka hodně lákavou nabídku
Lavi Lavický má pro Patrika Schicka hodně lákavou nabídku

„Hej kámo. No jasně, pojď ke mně do Vyšáku, pořádně to tu rozjedeme. Ty mi to budeš sklepávat a já to bombit do kasy. Taky bych mohl zatlačit na Žloutka a mohl bys být zástupce kapitána, mě!“ lákal Lavi Schicka na angažmá.

Řítí se jak lavina! Lavický předvedl na hřišti kličky i parádní trefu
Video se připravuje ...

Střelec italské Sampdorie, který je v hledáčku předních evropských klubů, neváhal a zapojil se do diskuze. „A je to u moře,“ ptal se Lavického, který nadšeně odpovídal. „Nechci ti lhát, moře tu není… moře fanoušků. Zvaž to ale, začal bych kdyžtak trénovat,“ slíbil „Lavi“ a hned se mu dostalo ujištění: „Budu o tom přemýšlet,“ napsal Schick s mrkajícím smajlíkem.

Herec Štáfek , který si roli Lavického evidentně hodně užívá, se pak ještě k tématu jednou vrátil. „Tak lákání Pati je v procesu. Když to nevyjde ve Vyšehradu  v týmu, tak tě obsadíme, seriál nebo film… Házím tím rukavici,“ vzkázal.

„Lavi“ Štáfek vzkázal Limberskému: Běhací pás? Takhle se maká!
Video se připravuje ...

Schickův raketový vzestup v číslech! Od debutu za Spartu až po góly v Serii A
Video se připravuje ...